Onderlinge wedstrijd en BBQ 2016

Onderlinge wedstrijd en BBQ 2016

Zaterdag 4 juni is de onderlinge wedstrijd van de club weer verreden. Dit jaar wist Lotje Tempelman met de Fries Marit de wisselbeker te bemachtigen. De prijs werd in ontvangst genomen op de jaarlijkse BBQ in de tuin van de familie Stoelwinder.

Stralend weer is het zaterdag 4 juni: droog en zonnig met een klein briesje wind. Het land van de familie Nijboer ligt er prachtig  bij. De trailers van de verschillende clubleden arriveren, met mooi gepoetste paarden en pony’s. Sommige amazones hebben al wedstrijdervaring, voor anderen is dit de eerste keer. De klassen waarin gereden wordt loopt van BB tot en met M2. De strijd gaat om de wisselbeker van de club. Degene die op beide proeven de hoogste totaalscore heeft mag deze in ontvangst nemen.  En natuurlijk doet een ieder zijn best om deze in de wacht te slepen.

Na de wedstrijd worden de paarden en pony’s weer teruggebracht, de wedstrijdkleding verruilt voor een andere outfit en dan op naar de  BBQ. Tijdens de BBQ wordt de uitslag bekend gemaakt:

Lotje Tempelman wint met de Fries Marit. Zij krijgt de wisselbeker uitgereikt van Dorien Drint. Dorien was vorig jaar de clubkampioen. Verder neemt Lotje een prachtig oranje zweetdeken in ontvangst.

Op de tweede plaats eindigt Marije Geertsma met Spike, zij krijgt een standaard en dekje.

Derde is geworden Iemkje Annema met Sierd. Voor haar is er eveneens een standaard met halster.

De vierde prijs is voor Anje Altena met Teun, ook voor hun een standaardje en felicitaties.

Voor alle deelnemers is er een rozet.

 

De familie Nijboer wordt bedankt voor het beschikbaar stellen van hun land.

En natuurlijk laat een ieder zich al het lekkers dat geheel verzorgd is door Ellen en Appie Stoelwinder goed smaken. Appie zorgt ervoor dat het vlees en de vis goed doorbakken (maar niet verbrand) op ons bordje terecht komt.

 

Dit was een mooie afsluiting van onze activiteiten voor de zomervakantie.

dsc00628

dsc00630