paasconcours groot succes!

Eerste jaar paasconcours groot succes!

Dit jaar is er voor het eerst door onze club een paasconcours georganiseerd. Twee dagen concours voor paarden en pony’s in de klasse BB tot en met M2. Op de tafels nu geen oliebollen (zoals bij onze traditionele oliebollenwedstrijd in december) maar de paaseitjes. Ook de attenties voor de juryleden waren in deze stijl. Het concours zelf: helemaal volgeboekt!

Zaterdag werd gestart met de paarden en zondag waren met name de ponyruiters aan de beurt. Aan het eind van de zondag werd hier nog wel de B-rubriek voor paarden verreden.

Ook verschillende amazones van de club hebben zich voor het concours opgegeven. In de kantine stonden andere clubleden voor het raam en leefden mee.  Een aantal van hun wist in de prijzen te vallen. Bij de pony’s was dit Lisanne van der Veen met haar pony Kim in de B-klasse (202 en 204 punten) en Anouk Bleecke met haar schimmel Noa een tweede en eerste prijs in de L1 ( 186 en 197  punten).

Bij de L2 paarden reed ons clublid Dorien Drint een mooie proef met haar paard Armani Vdv en wist met 184 punten een derde prijs te bemachtigen. In de M1 paarden werd ook een prijs door één van de clubleden behaald: Rinske de Jong werd met haar paard Enzo tweede met 185.

Gefeliciteerd met deze resultaten.

En natuurlijk dank aan alle vrijwilligers! Alleen met jullie hulp kunnen we dergelijke wedstrijden organiseren.