Even voor stellen

Ellen

Voorzitter: 

Ik ben Ellen van Lingen,  woon in Lippenhuizen.Ik heb 2 kinderen, Rutger en Yvette.  Mijn hobby’s zijn tuinieren en fotograferen.
Thuis hebben we een shetlander en een fries merrie veulen Mirre. Mirre zullen jullie in de toekomst vast nog wel eens tegen komen, want zij is van Yvette.
De reden dat ik bij de vereniging ben gekomen is omdat wij in het verleden een leuke en gezellige pony-club zochten, waar Yvette kon rijden. Het moest wel een club zijn waar het ook laagdrempelig was om binnen de club te komen en dat vonden we bij de Skarruters.
Zelf kom en ben ik niet zo thuis binnen de paardenwereld, maar de basis kennis heb ik inmiddels redelijk te pakken. Mijn motto is ; door vragen wordt je wijs.
Ik ben vorig jaar in het bestuur gegaan, omdat verenigingen altijd lopen te kampen met een tekort aan bestuursleden. Het zou zonde zijn als door zo’n tekort een vereniging niet verder kan.
Nu gaat het wel heel snel en ben ik benoemd tot voorzitster. Maar ik ga mijn draai daar vast wel in vinden. Ik hoop dat ik een goede inbreng kan brengen binnen de club samen met de andere bestuursleden. En reken er dan ook op, dat ik / wij als bestuur, zo af en toe een beroep op jullie mogen doen.
Ik en wij als bestuur staan open voor opbouwende kritiek en ideeën.

Secretaris:

FemmyHallo ik ben Femmy de Vries  en kom uit Gorredijk. Woon samen met mijn vriend Jurjen. Thuis hebben we gezelschap van 2 katten, een konijn en een cavia. Verder heb ik natuurlijk ook nog een viervoeter. Deze heb ik helaas niet thuis staan, maar mensen op de Poasen. Debbie staat daar tevreden en is in afwachting van haar eerste veulen. Ben vanwege Debbie nu al een paar jaar lid van de club, en wou meer gaan betekenen voor de club. Daarom heb ik er voor gekozen om lid te worden van het bestuur. Het bevalt goed en ik vind het ook erg leuk om te doen. Ben sinds kort benoemd tot secretaris van onze club. We gaan snel met zijn allen aan de slag om de club gezellig te maken en te houden. Ik heb er zin in, jullie ook?

 

Penningmeester:

Esther

Ik ben Esther de Kroon en  ben  Penningmeester  in het bestuur. Na een paar jaar alleen maar wedstrijdlid te zijn geweest, wilde ik namelijk wel wat meer gaan doen voor de ponyclub. Met mijn fjordenruin Thorah reed ik wedstrijd bij de pony’s in de Z1-dressuur en ga dit jaar met hem ook bij de paarden starten.

Op het moment volg ik de opleiding MBO4-paardenhouderij, waar ik bezig ben met mijn laatste jaar. Daarna wil ik graag Fysiotherapie gaan studeren. Voor de hobby geef ik daarnaast een aantal meisjes paardrijles en rijd ik paarden voor andere mensen.

 

Algemeen lid:

 

 

 

 

                                                                                                             
 
 
 
*30 mbutton (3)aart 2013